duminică, 25 decembrie 2011

Cursuri video machiaj - Tendinte machiaj toamna-iarna 2011/2012

 Tendinte machiaj toamna-iarna 2011/2012
Culorile machiajului de toamna-iarna sunt inchise si intense, pentru a da ochilor profunzime.
Tendintele in machiajul din perioada rece au avut ca inspiratie culorile predominante ale hainelor, dar si ale funzelor si naturii terne.
Nuante de poveste
Verdele padurii in nuante inchise, frunzele uscate, nuantele cafenii ce amintesc de pamantul umed sau de cafeaua aburinda ori de ciocolata calda bauta intr-o seara rece de toamna…
Culorile holografice sunt cele mai impresionante in acest anotimp tocmai pentru ca nuanta este una camelonica, schimbandu-se in functie de lumina sau de culoarea dominanta a hainelor. La toate acestea, se adauga albastrul intr-o varietate de nuante. Chiar daca sunt inchise si reci, aceste culori dau profunzime privirii si pun ochii in evidenta.
-Sfat: alege machiajul smokey eyes, la moda in acest sezon, sau aplica fard numai pe pleoapa superioara ori doar contureaza ochiul cu un dermatograf.
Rimelul - de neinlocuit
Rimelul ramane si in acest sezon produsul de machiaj obligatoriu. Cum vremea ploioasa se apropie, inarmeaza-te cu o varianta rezistenta la apa.
Machiaj neutru
Cand te grabesti sau daca nu esti adepta machiajului intens, alege doua nuante delicate, care se afla printre optiunile acestui sezon: bej si fumuriu. Intinde delicat pe toata pleoapa superioara, apoi aplica o tusa fina de rimel.
Buze dulci
Daca ochii sunt fardati in culori intense si inchise, in contrast, pentru buze sunt potrivite nuantele calde de roz, bej sau rosu, ce amintesc de sucurile dulci de fructe.
Vedetele sezonului
Albastrul marin sau sidefat si auriul sunt nuantele de top ale acestui anotimp. Albastrul, sustin specialistii, este culoarea momentului - e sic si se poarta in toate combinatiile, in special alaturi de auriu, intr-un joc de nuante rece-cald.


COMANDA ACUM
Curs Video-Lectii Video Pe DVD CURS DE MACHIAJ profesional in limba romana
YOUR MAKE-UP - SIMPLE STEPS TO AMAZING LOOKS RO 1DVD +

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu