duminică, 25 decembrie 2011

Cursuri video Machiaj - Secretele fardului de obraz

 Secretele fardului de obraz

Fardul de obraz intinereste si-ti da un aer plin de prospetime.
Blush-ul nu trebuie sa te transforme intr-o papusa ruseasca, ci a fost inventat pentru a structura machiajul, pentru a crea un joc de lumini si umbre care sa-ti contureze delicat trasaturile, mai ales ca, dupa aplicarea fondului de ten, culoarea fetei se uniformizeaza, iar chipul pare mai palid.
Nuante de blush
Primul pas e alegerea produsului - un blush asortat nuantei naturale a tenului tau, care sa ofere un aspect proaspat si sanatos obrajilor.
Tenul inchis la culoare este inviorat de nuante de aramiu sau piersica, chipului alb ca laptele i se potriveste cel mai bine rozul trandafiriu, insa culoarea ideala de blush este cea a obrajilor tai din zilele friguroase sau dupa ce faci efort fizic.
Incearca sa identifici acea culoare si sa cumperi un fard de obraz de o nuanta cat mai apropiata! Blush-ul trebuie sa fie mat sau usor satinat - pe cele cu foarte mult sclipici aplica-le la ocazii speciale (de exemplu, un bal mascat) pentru ca sunt stridente si-ti dau un aer artificial.
Formula ideala
Ce sa fie, pudra sau crema? Alege formula tip pudra daca ai tenul gras sau fata iti transpira usor. Avantajul acestei formule este ca rezista mult, dar este si mai intensa - asadar, ai grija cat aplici! Poti diminua intensitatea fardului de obraz acoperindu-l cu putina pudra pulbere.
Fardurile de obraz cremoase sunt delicate, au mai putin pigment si ies invingatoare la capitolul naturalete, insa numai persoanele cu ten normal sau uscat se pot bucura de beneficiile lor.
Cum se aplica
Uita-te in oglinda, zambeste, iar pometii vor iesi in evidenta. Aplica blush-ul pe ei, prin miscari liniare, usor ascendente, pornind dinspre obraz catre tample.
Numai in cazul in care pometii nu sunt deloc conturati sau ai fata rotunda, fardul de obraz se va aplica printr-o tusa mai intensa imediat sub osul pometilor, pentru a subtia vizual chipul.
3 trucuri pentru un rezultat perfect:
- Foloseste pensula speciala pentru fard de obraz (foarte densa, de circa 3 cm latime) si nu pe cea mare, tip pamatuf (care e destinata aplicarii uniforme a pudrei pulbere)!
- Nu aplica fard de obraz pe tenul nemachiat, fiindca efectul va fi unul neuniform si strident. Blush-ul se aplica numai peste fond de ten!
- Pentru un finis natural, aplica putin fard de obraz si pe frunte, si pe barbie, iar daca porti parul strans, si pe tample!

COMANDA ACUM
Curs Video-Lectii Video Pe DVD CURS DE MACHIAJ profesional in limba romana
YOUR MAKE-UP - SIMPLE STEPS TO AMAZING LOOKS RO 1DVD +

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu