vineri, 23 decembrie 2011

Cursuri de machiaj - Trucuri de machiaj care te întineresc

 
Începe cu începutul
Un ten prea puţin îngrijit te poate face să arăţi mai în vârstă.
Dacă ai cearcăne sau pete de la soare, foloseÅŸte un pic de anticearcan în colÅ£ul intern ale ochilor ÅŸi pe zonele „colorate”, dar nu pe toată faÅ£a.
Åži pune accentul pe hidratarea tenului!
Atâta timp cât este bine hidratat, pielea va arata proaspată  ÅŸi vei căpăta imediat un aspect tineresc.
Cremă contur, Cosmetic Plant, 12 lei
Luminează-ţi tenul

Loţiunile ori cremele hidratante colorate cu particule luminescente sau fondurile de ten lichide sunt cea mai bună alegere pentru tenul matur.
Spre deosebire de pudra compactă, care intră în ridurile fine si face pielea să arate îmbătrânită, o formulă lichidă de fond de ten care reflectă lumina creează iluzia unui ten luminos.
Pentru a aplica perfect fondul de ten, utilizează un burete umezit sau o perie specială, pentru a-l distribui pe toată faţa.
O idee bună este să foloseşti şi pudră, pentru a fixa fondul de ten.
De exemplu, una translucidă.
Fond de ten lichid, Deborah, 60 lei
Subliniază-ţi ochii
Un odulator de gene, un fard de pleoape strălucitor, o mascara şi un creion discret pentru sprâncene: crede-mă că fac minuni!
Genele trebuie ajutate, aşa că foloseşte din când în când şi un ondulator special. Alege farduri de pleoape mai deschise, chiar uşor sidefate.
Aceste două lucruri sunt printre cele mai simple trucuri, care-ţi vor face ochii să pară mai mari şi mai tineri. Alege şi o mascara neagră!
Contrastul puternic va face ca albul ochilor să pară mai clar şi mult mai alb.
Şi nu uita de sprâncene!
Un contur discret, pentru a le evidenţia, este un semn de eleganţă.
Mascara, Rimmel, 14,4 lei
Alege nuanţe calde
Rujurile  ÅŸi fardurile de obraz nude ÅŸi mate, aplicate pe un chip matur, te vor face să pari ÅŸtearsă.
În schimb, o nuanţă de roz neutru sau de corai stins, pentru buze, dar aplicată şi pe obraji, favorizează toate tonurile de piele şi te înveseleşte!
Fard de obraz, Avon, 20,99 lei
FoloseÅŸte contur
Conturul natural al buzelor începe să se estompeze pe măsură ce înaintezi în vârstă, ceea ce face ca rujul să se întindă.
Încearcă un creion de buze, în nuanţa rujului, care-ţi va fixa timp îndelungat conturul.
Ruj, Avon, 17,99 lei
Alte sfaturi utile
Păstrează-Å£i lungimea părului  între bărbie ÅŸi umeri. Un breton nu foarte încărcat ÅŸi o lungime până la umeri a părului te vor întineri cu siguranţă.
Foloseşte un blush de obraz cremos şi aruncă-l pe cel vechi, de tip pudră. Fardurile-pudră au tendinţa de a se instala în liniile fine ale ridurilor şi nu cred că-ţi doreşti o accentuare a acestora!
Încercă o albire a dinţilor tăi. Nu este o operaţiune atât de riscantă pentru dantura ta, precum se spune. De-a lungul timpului, dinţii se îngălbenesc de la cafea, ceai sau vin roşu. Prin albirea lor, vei căpăta un zâmbet de invidiat!
Stai dreaptă. GândeÅŸte-te la toate femeile pe care le admiri ÅŸi vezi unde dai greÅŸ. O postură dreaptă te va face  să pari mai subÅ£ire.

COMANDA ACUM
Curs Video-Lectii Video Pe DVD CURS DE MACHIAJ profesional in limba romana
YOUR MAKE-UP - SIMPLE STEPS TO AMAZING LOOKS RO 1DVD +

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu